badrumsrenovering

våra tjänster

Vi renoverar badrum

Funktionellt och lättvättad är ledorden vi ofta hör från våra kunder när det gäller beskrivningen av hur badrummet ska se ut. 

För att lyckas med badrummet krävs en hel del planering, exempelvis var olika funktioner ska placeras, elinstallation, golvläggning med mera. Vi på Gabbro House vägleder Er genom hela renoveringen och hjälper med att planera, koordinera ritningen, välja material och fullfölja projektet från start till mål.

Kundens önskemål och visioner står alltid i fokus för oss. Vi är redo att fullfölja Era kreativa idéer men även att komma med lösningar som anpassas just för Er. Målet för oss är kundens nöjdhet med resultatet och för att lyckas med det ser arbetslaget på Gabbro House till att kommunicera flitigt under arbetets gång, ta bilder som dokumentation för att visa Er arbetets framsteg om Ni inte kan närvara själva.

Vi vet att det är väldigt viktigt att känna trygghet och lugn när det gäller renovering därför finns vi alltid där när frågor uppstår. 

Vi är behöriga enligt  GVK:s Säkra Våtrum och BKR:s BBV samt vi följer Säker Vattens branschregler. När Ni väljer Gabbro House då slipper Ni all krångel med flera olika byggentreprenörer och har en personlig byggmanager som följer och kontrollerar hela renoveringsprocessen.

Vi går inte förrän kunden är helt nöjd!

Företaget innehar F-skattsedel, Ansvarsförsäkring och är registrerat för moms – © Copyright 2024 Gabbro House AB.

Stolt partner till Offerta.