köksrenovering

våra tjänster

Din expert på köksrenovering

Köket – husets hjärta! Att välja kök innebär att välja en stil, en tanke som ska sätta samman kökets olika funktioner till en plats där helheten möter personligheten. Vi hjälper Er gärna att välja rätt utifrån preferenser, budget och tar hänsyn till att köket blir modernt och funktionellt. 

Det finns så mycket att tänka på när det är dags att renovera kök och det är lätt hänt att något viktigt missas. Vi på Gabbro House garanterar att inget glöms bort och tar hand om detaljer i planeringen som elinstallation och ser till att all köksutrustning inklusive spis, mikro och diskmaskin placeras så att den vardagliga användningen sker på ett ergonomiskt sätt.

Vi har erfarenhet av enkla kökslösningar och erbjuder våra kunder smarta förvaringslösningar, karuseller och ”lift-up”- luckor som kommer att skapa mer utrymme. Gabbro House har även specialister som kan hjälpa Er att planera och förverkliga ett större projekt samt erbjuda kök i ”Open-space” stil med köksöar. Ni kanske är ute efter ett kök med inslag av klassiskt svart-vit eller ett retrokök? Vår team hjälper Er genom denna svåra valprocess och får Er att känna att alla pusselbitar faller på plats.

Gabbro House är redo för uppdraget och vill ge Er ett kök som Ni drömmer om!

Företaget innehar F-skattsedel, Ansvarsförsäkring och är registrerat för moms – © Copyright 2024 Gabbro House AB.

Stolt partner till Offerta.