Övrig renovering

våra tjänster

Renovering Hel – halv, Ni bestämmer!

Förr eller senare kommer vi alla till en period i livet när det blir dags för nya fräscha tag och det gäller även våra hem. Det kan handla om allt från inredning och styling till helprojekt där det gamla rivs ned och demonteras för att ge möjlighet att skapa något nytt och unikt.

Oavsett omfattning eller svårighetsgrad kan Gabbro House hjälpa Er i det ansvarsfulla uppdraget att totalrenovera. Vi har kompetenta byggproffs som kan allt om måleri, tapetsering, golvläggning, el mm. Genom att välja Gabbro House får Ni förutom renoveringsarbeten hjälp med planering av planlösning, materialval, elinstallation och ljussättning.

Att renovera sägs vara jobbigt och det kan bli en lång resa om det inte sköts rätt. Men vem sa att renovera inte får vara roligt? Vi tycker att det kan bli en otroligt kul process när våra byggproffs sköter det svåra och Ni får känna att Ert hem är i trygga händer. 

Kontakta oss nu för att boka ett kostnadsfritt besök av våra byggmanager som leder ert projekt från planeringsfasen och ser till att ni får ett resultat som ni blir förtjusta över.

Företaget innehar F-skattsedel, Ansvarsförsäkring och är registrerat för moms – © Copyright 2024 Gabbro House AB.

Stolt partner till Offerta.